Lambertseter Kiropraktorsenter & Fysioterapi

Lambertseter Senter (6.etg i Helsebygget),

Cecilie Thoresens Vei 17

1153 Oslo

Lambertseterkiropraktorsenter@outlook.com

62 80 90 30

Online Timebestilling [Trykk her]

Åpningstider

Her kan du se en oversikt over våre åpningstider ved Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Vi har kveldsåpent flere dager i uken – og våre terapeuter etterkommer gjerne dine ønsker dersom du har noen i forhold til tidspunkt. Du kan også se ledige tider via online timebestilling.

Mandag: 08:00 – 20:00

Tirsdag: 08:00 – 20:00

Onsdag: 08:00 – 20:00

Torsdag: 08:00 – 20:00

Fredag: 08:00 – 18:00

Lørdag: Akuttvakt visse lørdager (se online booking for muligheter)

¤ Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål i forhold til klinikkens åpningstider. Vi ser fram til å hjelpe deg til en bedre hverdag.

Kontaktskjema

Lambertseter Kiropraktorsenter & Fysioterapi, lokalisert i 6.etasje på Lambertseter Senter, er en toppmoderne og tverrfaglig klinikk – med pasienten i fokus.

Våre klinikere er anerkjent for sin unike faglige kompetanse innen utredning og behandling av smerter og feilfunksjon i muskler, ledd, sener, nerver og bindevev. Hos oss vil du få en optimalisert og individualisert tilnærming til din problematikk.

Behandling

Lær mer om de evidensbaserte behandlingene vi tilbyr og diagnosene vi behandler ved å klikke her.

Våre Behandlere

Les mer om våre dyktige klinikere her.

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet nedenfor dersom du har spørsmål – eller ønsker mer informasjon før du bestiller time hos en av våre klinikere.

Vi gjør oppmerksom på skjemaet ikke kan benyttes for å flytte eller endre eksisterende konsultasjoner. (*)


  Ditt navn (må fylles inn)

  E-post (må fylles inn)

  Telefonnummer (må fylles inn)

  Adresse (frivillig)

  Melding

  * Dette skjemaet kan ikke brukes for å flytte eller avbestille timer. Hvis du ønsker å gjøre det må du bruke online booking eller ringe senest 24 timer før konsultasjonen innen klinikkens åpningstider – ellers vil timen faktureres i sin helhet. I helger og på røde dager er det ikke mulig å flytte eller avbestille timer – forutenom via døgnåpen online booking.

  Tidligere omtaler:

  «En utrolig dyktig, kunnskapsrik, profesjonell og engasjert kiropraktor som har hjulpet meg med ulike plager i mange år. Et varmt menneske som ser og forstår deg, og strekker seg langt for at man skal bli kvitt de utfordringer man har. Anbefaler han på det sterkeste!»

  «Kan anbefale Alexander på det varmeste. Er meget dyktig, empatisk og imøtekommende. Undersøkte meg nøye på første konsultasjon og ga meg veldig gode forklaringer underveis. Jeg bor i Oslo så det var jo litt reisevei tur/retur når han jobbet i Eidsvoll tidligere. Hadde hørt så mye bra om han og den enorme interessen han har for faget sitt. Merket bedring allerede etter første gang. Kan ikke få fullrost han nok, bedre kiropraktor kan man ikke finne.«

  «Alexander er dyktig, kunnskapsrik og hyggelig. Han har gitt meg god behandling og oppfølging. Alexander har min fulle tillit. Veldig synd at du flytter, men det er verdt reisen for å fortsette behandling.»

  «Jeg opplever Alexander som imøtekommende og hyggelig. Han har mye kunnskap og ekspertise og tar pasienten på alvor. Har fått trygg og god behandling samt gode behandlingsplaner, og han gir god informasjon og gode råd underveis.»

  «Mitt første besøk hos kiropraktor, og det var en meget bra og behagelig person jeg møtte. Så synd at Alexander skal slutte (i Eidsvoll)! Men jeg tar gjerne turen. Lykke til i ny jobb på et nytt sted.»