Om Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Her kan du lære mer om Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Blant annet kan du lese mer om klinikken og våre behandlere, samt medarbeidere.

Om klinikken vår

Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi sikter alltid mot å være i toppeliten innen utredning og behandling av muskuloskeletale plager.


Klinikken vår ligger i helt nyoppussede lokaler i det nye helsehuset i 6.etasje på Lambertseter Senter. Vår klinikk er moderne og tverrfaglig med fokus på elitekompetanse innen smerter, skader og feilfunksjon i muskler, sener, nerver og ledd. Som en del av Vondtklinikkene setter vi kvalitet og faglige kvalifikasjoner i høysetet. Dette sørger for at du får en optimal pasientopplevelse hvor dine resultater og mål står i fokus.


Gratis parkering (2 timer) og ladestasjoner

På Lambertseter Senter er det 2 timers gratis parkering innen senterets parkeringshus sine åpningstider – med gratis medlemskap i Lambertseter senter kundeklubb får du 3 timer gratis parkering. Ladestasjoner for elbil finner du i P3, P4 og P5.

Ikke nødvendig med legehenvisning

Du trenger ingen henvisning fra lege for å få en konsultasjon hos oss – du kan fritt bestille time selv via døgnåpen online booking eller telefon. Vi er offentlig godkjente klinikere med både sykmeldingsrett og henvisningsrett (blant annet til bildediagnostikk).

Kart og adresse

Vi mottar både kortreiste og langreiste pasienter. Derfor sørger vi for at det er lett å finne fram – selv for deg som ikke er lokalkjent på Lambertseter. 

I nærmiljøet ser vi at pasienter naturlig nok strømmer til fra Lambertseter, Nordstrand, Ekeberg, Abildsø, Østensjø, Bøler, Manglerud, Bryn og Ryen. Men grunnet lett tilgang med kollektivtrafikk, og at folk søker særegen kompetanse, så mottar vi også pasienter fra hele Oslo.


Lambertseter Senter (6.etasje – Bygg A – vegg i vegg med Symra Legesenter),

Cecilie Thoresens Vei 17

1153 Oslo

Transport og veibeskrivelse

– Enkel tilgang med kollektivtrafikk (Trikk og buss)

Nærmeste t-banestasjon er «Lambertseter» med Linje 1 eller 4 – med direkte inngang inn på Lambertseter Senter. Derfra går det heis direkte opp i 6.etasje til Helsebygget. Les mer om t-bane rutetabeller og se linjekart på Ruter. Alternativt går også busser til Lambertseter Senter. Se reiserute her (Ruter.no).

– Bil

Vår klinikk ligger i 6.etasje av Lamberseter Senter. Her er det gratis parkering opp til 2 timer, samt ladestasjon for el-biler.

Pasientreiser

Kiropraktorbehandling og fysioterapi kan gi kjøregodtgjørelse – dersom du reiser mer enn 10 kilometer og kan dokumentere at du har spesielle sykdomsbehov. Besøk gjerne pasientreiser.no for å se om du har krav på slik godtgjørelse.

Behandlere og medarbeidere

Her du bli bedre kjent med våre behandlere og deres fagkompetanse.


Våre Behandlere

Kontakt oss

Her finner du vår kontaktinformasjon – inkludert telefonnummer, online timebestilling, epost og kontaktskjema.


Kontakt Oss

Priser og åpningstider

Her kan du se klinikkens priser og åpningstider ved å trykke på lenken nedenfor.


Priser og Åpningstider

Personvernerklæring

Her kan du lese mer om hvordan vi ivaretar ditt personvern.

Vi minner på at våre klinikere er underlagt taushetsplikt. Hos oss er alt du velger å dele med oss av helseinformasjon konfidensielt – og deles ikke videre med relevant helsepersonell eller lignende før du gir samtykke til dette.


Personvernerklæring

Ofte stilte spørsmål

Her kan du se spørsmål som andre har lurt på før sin konsultasjon.

Trenger man henvisning for å få behandling hos dere?

Nei, man trenger ikke henvisning fra lege for å få behandling hos oss. Våre klinikere er offentlig yrkesgodkjent gjennom HELFO – og innehar beskyttede titler.

Hvordan vil førstegangskonsultasjonen være?

En førstegangsundersøkelse vil normalt sett vare cirka 40 – 60 minutter. Avhengig av konsultasjonstype. I denne konsultasjonen vil klinikeren primært fokusere på fire ting:

  • Anamnese og historietagning
  • Fysisk og klinisk undersøkelse
  • Tilbakemelding på funksjonell diagnose
  • Oppsett av behandlingsplan i henhold til funn
  • Behandling i forhold til funn

Grunnet vår særegne faginteresse ved klinikken, vil klinikeren etter at konsultasjonen er ferdig, og da gjerne på slutten av dagen – gå gjennom og oppsummere funnene på nytt i en klinisk kvalitetssikringsprosess. Dette sikrer kvalitet og gode resultater.

Kan man bruke helseforsikring hos dere?

Ja, vi har avtale med majoriteten av de ulike behandlingsforsikringene.

Kontakt din helseforsikring hvis du er usikker på noe. Det er også mulig å kontakte dem direkte og si at du ønsker behandling hos oss – og be dem bekrefte at de vil dekke utleggene dine i etterkant.

Vi gjør også oppmerksom på at behandling hos offentlig autorisert kliniker – som hos våre kiropraktorer og fysioterapeuter – kan gi grunnlag for dekning gjennom Pasientreiser (kjøregodtgjørelse ++).

Kan man kjøpe gavekort hos dere?

Ja, men kun på massasje. Vi tilbyr ikke gavekort til kiropraktor eller fysioterapi. Kontakt oss via kontaktskjema eller epost hvis du ønsker å bestille et gavekort.

Ta tilbake den smertefrie hverdagen

Våre moderne klinikere er også levende opptatt av at du som pasient skal få forbedret forståelse for din smertepresentasjon – og finne ut av hvordan vi sammen kan bekjempe selv den mest langvarige muskuloskeletale problematikken. Vi tilpasser behandlingen etter alder, sykdomshistorikk og nåværende smertebilde – slik at behandlingen egner seg for alle fra 0-100 år.

Våre moderne kiropraktorer innehar også både henvisningsrett og sykmeldingsrett – dersom dette skulle vise seg å være nødvendig for en optimalisert forbedring.

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du booke en konsultasjon for problematikken din?

Dersom du har spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via en av våre kontaktmuligheter eller vår Facebook-side. Hvis du ønsker å sette opp en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking – slik at du kan finne den timen som passer best for akkurat deg.

Vi ser fram imot til å hjelpe deg på veien mot en bedre helse,

Det tverrfaglige teamet på Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Takk til:

Eidsvoll Sundet Kiropraktorsenter og Fysioterapi (for hjelp med designoppsett)

Google Maps (Bilde)