Behandlere ved Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi

Bli bedre kjent med våre behandlere og ansatte ved Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi (Oslo).

Hos oss legger vi særlig vekt på kompetanse. Dette reflekteres i det høye faglige nivået til klinikkens klinikere. Våre terapeuter utreder, behandler og tilbyr opptrening innenfor alle skader og smerter i muskler, sener, nerver og ledd.

Pasienten er, og vil alltid være, det viktigste for oss. Vår målsetning vil alltid være å gi deg en forbedret hverdag med reduserte smerter, bedre funksjon og mer bevegelighet.

Kort fortalt:

  • Jobber Alltid med å Være I Eliten av Utredning og Behandling
  • Grundig Utredning og Undersøkelse
  • Moderne og Evidensbasert Behandling
  • Offentlig Helseautoriserte Klinikere

Alexander Andorff

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 62 80 90 30 / ONLINE BOOKING

NN

– Grunnet en uforutsett hendelse så står vi dessverre uten vår fysioterapeut ved oppstart, men dette blir det snarlig orden på. Vi beklager ulempen dette medfører.

Fysioterapeut (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Fysioterapeut/ 62 80 90 30 / ONLINE BOOKING

Timebestilling

Klikk her for å se ledige timer og for å bestille time hos en av våre klinikere.

Alexander Andorff

Kiropraktor (Offentlig autorisert, MNKF)

Kontaktinformasjon: Kiropraktor / 62 80 90 30 / ONLINE BOOKING / lambertseterkiropraktorsenter@outlook.com

– Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk m/ Utmerkelse) ved anerkjente AECC University, i Bournemouth, England. Graduerte i 2011.

– Tidligere kiropraktor på Kiropraktorhuset Elverum, Ottestad Kiropraktorsenter og Eidsvoll Kiropraktorsenter og Fysioterapi.

– Tidligere jobbet med Elverum Håndball og Elverum Fotballklubb – både damer og herrer.

– Tidligere jobbet med Eidsvoll Turn Fotball.

– Tilbyr moderne kiropraktikk, trykkbølgebehandling, terapeutisk ultralydsbehandling, laserterapi, muskulære teknikker, triggerpunktbehandling, massasje (inkl klassisk massasje, fysikalsk massasje, velværemassasje og sportsmassasje), intramuskulær nålebehandling, samt treningsveiledning og opptrening.

En Moderne Kiropraktor med Betydelig Erfaring

Alexander innehar en høyt anerkjent faglig kompetanse som legges til grunn for ferdighetene hans innenfor utredning og behandler av muskuloskeletale problemer. Dette inkluderer feilfunksjon og smerter i muskulatur, sener, nerver og ledd.

Han benytter seg ofte av en kombinasjon av en lang liste med manuelle behandlingsteknikker (inkludert trykkbølgebehandling) for å redusere muskelspenninger, forbedre leddbevegelighet og å bryte ned skadevev, samt stimulere økt blodsirkulasjon i de behandlede områdene. Du vil også kunne få treningsveiledning og hjemmeøvelser som er tilpasset akkurat din problematikk.

Alexander har betydelig erfaring gjennom arbeid med flere tusen pasienter – som er ensbetydende med at han har sett et stort utvalg av problemstillinger, feilfunksjon og smertepresentasjoner.

Hans klientgruppe inkluderer blant annet eldre pasienter, gravide, kroniske smertepasienter og idrettsutøvere. Ja, en av hans kjente styrker er evnen til å tilpasse behandlingsopplegget etter behovene til den enkelte pasienten – og dermed oppnå best mulig resultater.

Bestill time hos kiropraktor Alexander Andorff her.

“En utrolig dyktig, kunnskapsrik, profesjonell og engasjert kiropraktor som har hjulpet meg med ulike plager i mange år. Et varmt menneske som ser og forstår deg, og strekker seg langt for at man skal bli kvitt de utfordringer man har. Anbefaler han på det sterkeste!”

“Kan anbefale Alexander på det varmeste. Er meget dyktig, empatisk og imøtekommende. Undersøkte meg nøye på første konsultasjon og ga meg veldig gode forklaringer underveis. Jeg bor i Oslo så det var jo litt reisevei tur/retur når han jobbet i Eidsvoll tidligere. Hadde hørt så mye bra om han og den enorme interessen han har for faget sitt. Merket bedring allerede etter første gang. Kan ikke få fullrost han nok, bedre kiropraktor kan man ikke finne.

“Alexander er dyktig, kunnskapsrik og hyggelig. Han har gitt meg god behandling og oppfølging. Alexander har min fulle tillit. Veldig synd at du flytter, men det er verdt reisen for å fortsette behandling.”

“Jeg opplever Alexander som imøtekommende og hyggelig. Han har mye kunnskap og ekspertise og tar pasienten på alvor. Har fått trygg og god behandling samt gode behandlingsplaner, og han gir god informasjon og gode råd underveis.”

“Mitt første besøk hos kiropraktor, og det var en meget bra og behagelig person jeg møtte. Så synd at Alexander skal slutte (i Eidsvoll)! Men jeg tar gjerne turen dit. Lykke til i ny jobb, på et nytt sted.”

Lei av Stive Ledd og Vonde Muskler? Ta Tilbake den Smertefrie Hverdagen!

Våre moderne klinikere er levende opptatt av at du som pasient skal få bedre forståelse for din smertepresentasjon – og finne ut av hvordan vi sammen kan bekjempe selv den mest langvarige muskuloskeletale problematikken.

Våre moderne kiropraktorer innehar også både henvisningsrett og sykmeldingsrett – dersom dette skulle vise seg å være nødvendig for en optimalisert forbedring.

Spørsmål eller noe du lurer på? Eller vil du bestille en time for problematikken din?

Dersom du har spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via en av våre kontaktmuligheter eller vår Facebook-side. Hvis du ønsker å sette opp en konsultasjon så har vi også døgnåpen online booking – slik at du kan finne den timen som passer best for akkurat deg.

(Se ledige timer og bestill time online ved å klikke på knappen ovenfor)

Med de beste ønsker om god helse videre,

Det tverrfaglige teamet på Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi